Er is nu een oplossing voor uw steunzolen in de zomer:

Met SLIPPERS OF SANDALEN OP MAAT is het mogelijk de aanpassingen die u nodig heeft voor uw houding en/of voeten te verwerken in slippers of sandalen. Het zijn dus op maat gemaakte slippers/sandalen, het voetbed van de slipper/sandaal is dus helemaal gelijk aan uw eigen steunzool.slipper_b-cool_front

Slippers en sandalen zijn er in vele soorten en modellen. Zoals u wel weet zijn ze niet allemaal even goed voor uw voeten. Daar is een oplossing voor bedacht.

De slipper of sandaal op maat met uw eigen voetbed of een speciaal voor uw voet op maat gemaakt corrigerend voetbed.

Podotherapie Salomé is de voetspecialist die u, naast het aanmeten van deze slippers of sandalen, ook een goed voetadvies kan geven. Podotherapie Salomé zorgt ervoor dat uw 3d aangemeten voetbed 1 op 1 verwerkt wordt in een slipper of sandaal.

Door het aantal modellen, de vele kleuren en verschillende materialen zijn de mogelijkheden bijna eindeloos om een slipper of sandaal te laten maken die precies bij u past.

Wilt u een speciaal model of een andere kleur, laat het ons weten. Podotherapie Salomé gaat dan proberen of uw wens in vervulling kan gaan.
zoollagen
Zie het complete overzicht van de slipper en sandaal modellen bij:
SlippersOpMaat.nl
Fitsyourfeet.nl